Ik ben Karin van Pelt. Mijn hoofddoel is dat mensen plezier hebben tijdens het spelen. Inspireren en innoveren is mijn missie! 

Ik speel zelf in een improvisatiegezelschap en geef de laatste jaren ook (improvisatie)trainingen en workshops voor verschillende spelvormen.

Door mijn praktische achtergrond als ergotherapeut heb ik een no nonsense mentaliteit en ben ik altijd samen met mijn cliënten op zoek naar oplossingen om het leven makkelijker en mooier te maken. Mijn brein is een ideeënmachine en stopt daarom niet bij mijn cliënten. Ik organiseer symposia, ROASTS en allerlei andere creatieve sessies.

Commedia Dell'arte is hier een voorbeeld van. Het loslaten van je eigen persoontje kan soms best lastig zijn. Het opzetten van een masker helpt letterlijk om de wereld vanuit andere ogen te bekijken. Mensen komen makkelijk los en door te spelen met archetypen ontstaan er al snel mooie en hele leuke scenes op het podium!

Mijn dag kan niet meer stuk als ik zie dat de deelnemers van mijn workshops met plezier aan het spelen zijn en nieuwe kanten van zichzelf ontdekken!

f1e90e7e6aeac28a47c407d033244e3845455aeec3e52e7ef7730ca413066f9f-8.jpeg